Termostat Honeywell Smart Lyric T6R

Termostat Honeywell Smart Lyric T6R

Termostat inteligent Honeywell Smart Lyric T6R  PRET 740  LEI TVA INCLUS  CUMPĂRĂ AICI

Termostat Honeywell Smart Lyric T6R este un termostat inteligent ce te ajută să fii mereu conectat  si sa controlezi de la distanță confortul termic de casă.

oriunde ai fi, la plaja, la birou sau în vacanță cu aplicatia Lyric stai linistit, stiind ca poți controla termostatul inteligent T6R simplu si usor, de oriunde și oricand.

Pornești ușor și rapid aplicatia Lyric care te va ghida pas cu pas prin procesul simplu de configurare.
Compatibilitatea aplicatiei cu sistemele Android si iOS va permite sa comandati termostatul inteligent T6, astfel încât aveti in permanenta controlul asupra utilitatilor locuintei.
Pot fi conectate mai multe smartphone-uri si tablete la termostat, pentru toata familia.

Termostat Honeywell Smart Lyric T6R compatibil cu o gama foarte mare de centrale.

Termostatul de ambient Honeywell este un termostat inteligent atât prin faptul că poate fi controlat de la distanță dar mai ales că acesta poate funcționa în ambele moduri On-Off (TPI) sau Open-therm ( modulant) și este compatibil cu toate centralele termice pe gaz cum ar fi Vaillant, Bosch, Saunier Duval, Fondital, Buderus, Ariston, Immergas, Beretta, Motan, DeDietrich și altele dar și pentru centralele pe peleți, sau pompe de căldură.

Termostat Honeywell Smart Lyric T6R pentru reducerea consumului de energie

Prezintă multiple funcții care te vor ajuta să economisești energia și sa ai costuri reduse pentru căldură. Acest termostat inteligent îți oferă confort termic sporit în locuință la costuri reduse la facturi. Softul integrat în termostat are o funcție de învățare  și în primele zile de funcționare analizează timpii de încălzire și de răcire a locuinței și apoi învață singur când să pornească sau să se oprească în așa fel încât să ofere confortul maxim la consum de energie redus.

Este posibil ca în primele 2 săptămâni centrala să pornească și să se oprească relativ frecvent… ulterior termostatul ”reține” niște parametri după care apoi se va regla.

Conform studiilor furnizate de asociația TACMA Cu acest termostat vei face o economie de minim 10 % din costurile de încălzire și un confort termic sporit.

Termostat Honeywell Smart Lyric T6R

Termostat Honeywell Smart Lyric T6R functioneaza cu multe dintre marcile de produse pentru locuinte inteligente, adaugandu-se zilnic noi dispozitive cu care se poate conecta. Funcționează in armonie cu serviciul vocal bazat pe cloud de la Amazon, cu aplicatiile pentru smartphone si cu dispozitivele conectate, puteti sa gestionati inteligent si eficient utilitatile locuintei.

APPLE HOMEKIT; APPLE WATCH
AMAZON ALEXA
GOOGLE HOME
IFTTT.

Termostat Honeywell Smart Lyric T6R detalii tehnice

Regimuri de lucru: veghe (oprit), program de timp, program Geofence, vacanta, temperatura constanta.
Regim setari instalator: permite ajustarea unui numar de parametri pentru control optim
Algoritm de control: Fuzzy Logic, control Proportional + Integral. Functie de optimizare

Conectare la internet: wifi IEEE 802.111 b/g/n 2,4GHz, 10W
Lyirc app: in limba romana, pentru iOS (iPhone si iPad), Android. Permite controlul pentru termostatele T6 si T6R, camere de supraveghere C1 si senzori de inundatie in inghet W1.
Functioneaza cu: Apple HomeKit, Apple Watch, IFTTT, Google Home si Amazon Alexa asigurand functionalitate completa inclusiv comenzi vocale
Clasa de protectie: IP30

Termostat Smart Honeywell Lyric T6R. Alimentare electrica T6R: modul receptor conectat la 230 Vca. Termostatul se conecteaza la retea 230 Vca prin intermediul suportului de asezare pe suprafete plane, livrat cu cablu alimentare.
Transmisie radio T6R: ISM 868,0-870,0 MHz, receptor Categoria 2, max. 25 mW. Protocol de comunicatie criptat. Distanta maxima de comunicatie 30 m in cladiri rezidentiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Avem nevoie de acceptul tău privind politicile noastre de confidențialitate. Multumim!