Achizitii prin SEAP/SICAP
instalatii sanitare si termice seap licitatii sicap 

ROTERM este importator direct din Italia, Germania, Franța de produse si accesorii pentru instalații rezidențiale și industriale. Produsele din magazinul www.roterm.ro sunt disponibile pentru achiziție publică directa si prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P. / S.I.C.A.P.)

Instituțiile publice beneficiază de preturi preferențiale pentru achiziția produselor prin intermediul S.E.A.P./S.I.C.A.P., precum si de termene de plata si livrare flexibile.

Pentru a demara procesul de achiziție, vă rugam să completați formularul și lista cu produsele pe care le doriți, apoi să ne contactați prin email la office@roterm.ro. In cel mai scurt timp, un expert in achiziții publice al ROTERM S.R.L. vă va contacta pentru a demara procesul de achiziție.

Pentru comenzile plasate direct in site la secțiunea de comentariu va rugam sa precizați ca doriți achiziția produselor prin platforma SEAP.

După verificarea și confirmarea telefonică, vom pune la dispoziție produsele si pe platforma SEAP, daca acestea nu sunt disponibile in acel moment pe platforma.

Când produsele devin disponibile pe platforma SEAP, veți fi anunțați si veți putea începe procedura de achiziție publica electronica.

Formular solicitare