Cozmești, com. Stolniceni-Prăjescu jud Iasi

Program cu public la tel/email: Luni – Vineri, 8:00 – 17:00

Întrebări frecvente

Te rog să citești răspunsurile pentru cele mai comune intrebari inainte de a ne scrie!

Care sunt taxele de transport?

Taxele de transport sut transparente, fie sunt afișate în cosul de cumpărături inainte de finalizarea comenzii fie vă for fi comunicate telefonic de colegii noștri la confirmarea comenzii.

Ce metode de paltă acceptați?

Deocamdată lucrăm cu plata OP, veti primi factura după comandă și pe ea exista datele necesare platii. Mai este disponibilă plata ramburs iar plata cu cardul este in curs de implementare..

Cât durează livrarea?

Comenzile efectuate până la ora 12:00 se expediază în aceeași zi. Comenzile efectuate după ora 12:00 se expediază în următoare si lucrătoare. Cele efectuate vineri după ora 12:00, sâmbătă, duminică sau în sărbătiro legale se expediază în prima zi lucrătoare supă data comenzii. Oricum, pentru fiecare comandă veti fi contactați telefonic.

Cât de sigure sunt tranzacțiile?

Acordăm o atenție deosebită protecției datelor si securizării conexiunii. Avem instalate certificate SSL pentru criptarea comunicării cu dumneavoastr iar trnazacțiile cu cardul sunt efectuate securizat de partenerii noștri care procesează plățile, nu reținem nici un fel de date ale cardului dumneavoastra.

Ce se intampla dupa ce plasez comanda?

După plasarea comenzii veti fi contactat/ă telefonic pentru confirmare, se va ambala si expedia comanda după care va dura 1-2 zile până ajunge la dumneavoastră.

Am drept de retur?

Persoanele fizice din România au conform legii drept de retur pentru produsele achizitionate online. Persoanele juridice nu au acest drept. Datele despre politica de returi le regasiti pe pagina aferenta din site.

Politici de retur
Primesc factură pentru achizitie?

Toate produsele expediate de noi for fi însoțite de factură precum și de alte documente aferente în functie de produsele comandate cum ar fi: certificat de conformitate, certificat de garanție, manual de utilizare acolo unde este cazul.

Trimte mesaj/cere ofertă

(câmpurile marcate cu * sunt obligatorii)