Termenii și condițiile care guvernează pagina web

PREZENTUL DOCUMENT PRIN CONȚINUTUL SAU PUNE LA DISPOZIȚIA TERȚILOR UTILIZATORI REGULAMENTUL PRIVIND TERMENII SI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SITE-ULUI ROTERM (WWW.ROTERM.RO)

Site-ul RoTerm (www.roterm.ro) este operat de ROTERM.RO SRL, cu sediul în loc. Cozmești com. Stolniceni Prăjescu jud Iași, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J22/309/2009. Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului RoTerm (www.roterm.ro) își rezerva dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală.

Conținutul acestui nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmata de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor.

Sunteți de asemenea de acord sa nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia.

Va rugam sa va asigurați ca ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului înainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și RoTerm (www.roterm.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorii RoTerm (www.roterm.ro) fac eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor de pe site, însă uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de către producător fără preaviz sau viciate de erori de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot exista mici diferențe de nuanțe și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.

Frauda

În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați ca va asumați integral responsabilitatea pentru toate și oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care îl deschideți pe website și, în consecința, va sfătuim sa asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care îl dețineți este compromisă, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului. RoTerm (www.roterm.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului RoTerm (www.roterm.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii și condițiile de utilizare și orice disputa de orice fel care ar putea sa apară intre utilizatori și administratorii RoTerm (www.roterm.ro) sau asociații/partenerii/afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar dacă rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi soluționat în instanta, în conformitate cu legile romane în vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul RoTerm (www.roterm.ro) își rezerva dreptul de a modifica structura și interfața oricărei pagini sau sub-pagini a site-ului RoTerm (www.roterm.ro) în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@roterm.ro

Date complementare sau conexe:

Despre modalitățile de plată – la acest moment modalitățile de plata sunt: plata online cu card bancar, în sistem ramburs (plata către curier la livrare) sau prin cont cu ordin de plată și plata cu cardul din factură.

Despre modalitățile de transport – Nu lucrăm cu Poșta Română, toate expedierile se fac prin firme de curierat.

Despre returul produselor – Pagina și condițiile pentru returul produselor se află aici

Despre garanția produselor – Produsele comercializate de noi au garanție de conformitate de 30 zile. Pentru cazurile în care exista neconformități sau defecte ne puteți contacta la numerele din pagina de contact pentru a stabili în acel caz despre ce este vorba. Oricum ar fi vă asigurăm că ne vom strădui să păstrăm un grad ridicat de satisfacție al clienților ca și până acum. Pagina cu informațiile despre garanție se află AICI

Metode de livrare

RoTerm în acest moment lucrează doar prin firme de curierat rapid

Expedierea se face de regulă în funcție de comenzile primite anterior. Comanda poate fi expediată fie în aceeași zi, fie poate dura 2-3 zile lucrătoare până la expediere, mai ales înainte de Sărbătorile legale. Cu ocazia promotiilor mari pot exista timpi extinși de expedire, pana la 7 zile.

Dacă sunteți dintr-o zonă neacoperită de una din cele două firme de curierat, se va aplica fie tarif suplimentar în funcție de km suplimentari. Dar dacă nu sunteți într-o zonă neacoperită de curieratul rapid veți fi contactați pentru detalii despre comanda dvs.

Modalități de plată

În acest moment RoTerm vă pune la dispoziție următoarele posibilități de plată.

Plata cu card – La finalizarea comenzii alegeți plata cu card, vi se vor cere datele dvs de card apoi codul primit pe SMS de la banca. Site-ul sau societatea noastră nu stochează în nici un fel datele dvs de card, acestea sunt procesate exclusiv de procesatorul de plăți.

Tot procesul de plată se desfășoară prin conexiuni securizate astfel încât datele dvs să nu fie nici un moment în pericol.

Plata în avans în cont. După realizarea comenzii puteți achita în cont comanda. Contul nostru este deschis la Banca UNICREDIT BANK SA cu numărul: RO93 BACX 0000 0006 8991 9000. Este necesar ca plata să fie efectuată de pe același nume cu cel din comandă și să fie specificat numărul comenzii în detaliile plății. Numărul comenzii îl găsiți în email-ul primit la efectuarea acesteia. Recomandăm să așteptați până vă confirmăm comanda și abia mai apoi să efectuați plata.

Plata ramburs. E una din modalitățile de plată preferată de românii care comandă de pe net însă e cea mai costisitoare dintre ele. Returul banilor de la dvs către noi implică costuri care vor afecta desigur și totalul comenzii dumneavoastră.

Date personale

Adresa poștală, adresa de email și numărul de telefon vor fi folosite în scopul facturării și livrării și în scopul comunicării ulterioare privind satisfacția clienților. Nu folosim aceste date în alte scopuri decât cu acordul dumneavoastră.

Termeni de livrare

Știm că viteza este unul din lucrurile esențiale ale timpului în care trăim însă mai știm că un vin bun are nevoie de timp . Ne vom strădui să expediem comenzile în aceeași zi dacă au fost comandate până la ora 12:00. Cele comandate după ora 12:00 vor fi expediate în ziua următoare.